نماد سایت دریای شرق

شامی پوک گیلانی : طرز تهیه و دستور پخت غذای سنتی و اصیل گیلانی

شامی پوک گیلانی

لپه و نخود و سیب زمینی و پیاز و گوشت رو به همراه زرد چوبه با آب می پزیم بعد از اینکه پخت گوشت رو جدا میکنیم و ریش ریش می کنیم حالا بقیه مواد رو با گوشت کاملاً ورز میدیم به اندازه مصرف جدا

دستور پخت و طرز تهیه شامی پوک گیلانی خوشمزه و آسان :

مواد مورد نیاز:

آموزش و طرز تهیه شامی پوک گیلانی :


لپه و نخود و سیب زمینی و پیاز و گوشت رو به همراه زرد چوبه با آب می پزیم بعد از اینکه پخت گوشت رو جدا میکنیم و ریش ریش می کنیم حالا بقیه مواد رو با گوشت کاملاً ورز میدیم به اندازه مصرف جدا میکنیم یک عدد تخم مرغ (بستگی به اندازه مواد) و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و سرخ می کنیم و مابقی مواد رو داخل فریزر نگهداری میکنیم برای دفعه های بعد
(وسط شامی ها رو باید سوراخ کنید)

خروج از نسخه موبایل