نماد سایت دریای شرق

مرغ ترش گیلان – طرز تهیه و دستور پخت غذای سنتی گیلانی با روش آسان

مرغ ترش گیلان

پیاز ها رو خرد کرده با کمی روغن تفت میدیم سبک که شد زردچوبه میزنیم و ۳ حبه سیر رو رنده کرده همراه پیاز تفت میدیم و تکه های مرغ رو اضافه کرده به تفت دادن ادامه میدیم

طرز تهیه و دستور پخت غذای اصیل و خوشمزه مرغ ترش گیلانی :

مواد مورد نیاز:

آموزش و طرز تهیه مرغ ترش گیلانی :

سبزیها رو بعد از پاک کردن و شستن خرده کرده،و با مقداری روغن سرخ میکنیم.
پیاز ها رو خرد کرده با کمی روغن تفت میدیم سبک که شد زردچوبه میزنیم و ۳ حبه سیر رو رنده کرده همراه پیاز تفت میدیم و تکه های مرغ رو اضافه کرده به تفت دادن ادامه میدیم تا رنگ مرغ ها عوض بشه، بعد لپه نیم پز و سبزی سرخ شده رو اضافه ميكنيم نمک و فلفل میزنیم و مقداری آب میریزیم تا روی مواد رو بپوشونه، خورشت که بجوش افتاد آب نارنج یا آبغوره رو میریزیم و حرارت رو کم میکنیم تا مرغ بپزه و خورشت جا بیفته، ۱۰ دقیقه آخر ۳ عدد تخم مرغ ها رو با چنگال میزنیم و داخل خورشت میریزیم و میذاریم تا تخم مرغ ها ببنده و بعد حرارت رو خاموش میکنیم و با پلو سرو میکنیم

خروج از نسخه موبایل