نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه آش گندم : دستور پخت غذای سنتی ایرانی خوشمزه و آسان

طرز تهیه آش گندم

یک و نیم لیوان بلغور رو پاک کرده و میشوئیم ، تو قابلمه میریزیم و قابلمه رو پر از آب میکنیم و اصلا قاشق تو قابلمه نمیزنیم میذاریم روی حرارت وقتی جوش اومد کم کنید بذارید 3 تا 4 ساعت

آموزش و طرز تهیه آش گندم سنتی و خوشمزه در خانه :

مواد مورد نیاز :

دستور پخت و طرز تهیه آش گندم :


یک و نیم لیوان بلغور رو پاک کرده و میشوئیم ، تو قابلمه میریزیم و قابلمه رو پر از آب میکنیم و اصلا قاشق تو قابلمه نمیزنیم میذاریم روی حرارت وقتی جوش اومد کم کنید بذارید 3 تا 4 ساعت بجوشه به هیچ وجه هم نزنید بعد آبش که تقریبا خشک شد هم میزنیم . نگران نباشید ته نمیگیره» نصف پارچ آب قلم میریزیم (من از دوتا عصاره گوشت استفاده کردم) نصف لیوان لوبیا پخته شده و یک لیوان عدس پخته اضافه میکنیم ،تو تابه یک پیاز خرد شده رو کمی سرخ میکنیم.

زردچوبه، نمک و فلفل رو به آش اضافه میکنیم حالا سبزی آش رو اضافه میکنیم درحدی که سبزی آش اندازه بشه میذاریم جا بیفته ودر انتها نعنا داغ و آبغوره بهش میزنیم ، این آش رو با کشک هم میشه خورد ، نوش جان اگه یکم تند باشه که عالیه
واقعا خوشمزه میشه بی نظیره حتما درست کنی

خروج از نسخه موبایل