نماد سایت دریای شرق

ترشی بادمجان شکم پر : طرز تهیه ترشی خونگی با روش آسون و خوشمزه

ترشی بادمجان شکم پر

بادمجون ها رو بشوئید و با چاقو وسطشون رو چاک بدید، داخل قابلمه بچینید روش سرکه و نمک بریزید بذارید روی حرارت تا کمی بپزه ، با دست تست کنید زیاد له نشه ، بعد از روی حرارت بردارید تا خنک بشه

اموزش و طرز تهیه ترشی شکم پر بادمجان +نکات حرفه ای و فوت کوزه گری!!

مواد مورد نیاز:

آموزش و طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر :


بادمجون ها رو بشوئید و با چاقو وسطشون رو چاک بدید، داخل قابلمه بچینید روش سرکه و نمک بریزید بذارید روی حرارت تا کمی بپزه ، با دست تست کنید زیاد له نشه ، بعد از روی حرارت بردارید تا خنک بشه
سبزی ها رو بشوئید و آبش که رفت خرد کنید ، فلفل ها رو خرد کنید ، سیر رو پوست بکَنید و خرد کنید و زرد چوبه و پودر گلپر و پودر تخم گشنیز و سیاه دونه و نمک رو با هم مخلوط کنید و از این مواد داخل شکم بادمجون ها رو پر کنید و داخل ظرف شیشه ای بچینید و روش سرکه بریزید و داخل یخچال بذارید تا ترشی آماده بشه


نکته:
میتونید بادمجونا رو با آب بپزید و آبکش کنید و چند ساعت بذارید تا آبش خشک بشه و بعد داخلش رو پر کنید و روش سرکه بریزید ،……. اگه بادمجون ها رو با سرکه بپزید ترشی زودتر آماده میشه

خروج از نسخه موبایل