نماد سایت دریای شرق

طریقه پخت شیرینی گردویی : طرز تهیه شیرینی مناسب عید و مجلسی

طریقه پخت شیرینی گردویی

ابدا فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. زرده و سفیده ی تخم مرغ را از هم جدا کرده و سفیده را کنار بگذارید. در ظرف مناسبی آرد و پودر کاکائو را الک کرده و کنار بگذارید.

طریقه پخت شیرینی گردویی:

مواد لازم:

مواد رویه :

طریقه پخت شیرینی گردویی:

ابدا فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. زرده و سفیده ی تخم مرغ را از هم جدا کرده و سفیده را کنار بگذارید. در ظرف مناسبی آرد و پودر کاکائو را الک کرده و کنار بگذارید. در ظرف دیگر کره و شکر را با همزن برقی بزنید. پس از همزدن، زرده تخم مرغ را به همراه شیر و وانیل به مخلوط اضافه کنید. مواد خشک الک شده را بیفزایید تا خمیر صاف و یکدستی به دست آید. خمیر را در یک کیسه فریزر به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خمیر استراحت کند. سپس سفیده ی تخم مرغ را کمی بزنید.

از خمیر استراحت دیده به اندازه ی یک گردو برداشته و در دست گرد کنید. گلوله را در سفیده ی تخم مرغ غلطانده و در گردو فرو ببرید. خمیرها را در سینی که کاغذ روغنی انداخته اید، بچینید و وسط آنها را با ته قاشق چوبی کمی فشار دهید. شیرینی را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید و بعد از خارج کردن از فر روی پنجره ی سیمی خنک کنید. شکلات و روغن را باهم به روش بن ماری ذوب کرده و درون سوراخ ها با آن پر کنید.

خروج از نسخه موبایل