نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه مافین خرما و گردو : دستور پخت میان وعده خوشمزه و عالی

طرز تهیه مافین خرما

ابتدا خمیر مایه را با شیر ولرم و کمی شکر مخلوط کنید تا عمل بیاید. سپس بقیه شکر، روغن، وانیل و نمک را مخلوط کرده و خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید. آرد را کم کم اضافه کنید و حدود 3 تا 5 دقیقه ورز دهید تا خمیر صاف و یکدست شود و به دست نچسبد.

دستور پخت و آموزش طرز تهیه مافین خرما و گردو خونگی:

مواد لازم:

لایه میانی:

مواد رومال نان:

طرز تهیه مافین گردو و خرما خونگی:

ابتدا خمیر مایه را با شیر ولرم و کمی شکر مخلوط کنید تا عمل بیاید. سپس بقیه شکر، روغن، وانیل و نمک را مخلوط کرده و خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید. آرد را کم کم اضافه کنید و حدود 3 تا 5 دقیقه ورز دهید تا خمیر صاف و یکدست شود و به دست نچسبد. روی خمیر را پوشانده و حدود نیم ساعت استراحت دهید تا خمیر ور بیاید. سپس خمیر را به صورت چانه های 30 تا 35 گرمی وزن کنید و کنار بگذارید. از مواد میانی داخل هر چانه نان قرار داده و چانه ها را داخل قالب مافین بگذارید.

روی آن ها مخلوط زرده ی تخم مرغ و زعفران مالیده و کنجد بپاشید. سپس در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که روی آنها طلایی شود، قرار دهید.
طرز تهیه مواد میانی: هسته های خرما را جدا کرده پوست آنها را بکنید و روی حرارت بگذارید. با پشت قاشق کمی آنها را له کنید و با گردوی ریز خرد شده، دارچین و زنجبیل مخلوط کنید.

خروج از نسخه موبایل