نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه خورشت هویج : دستور پخت غذای سنتی تبریز به روش اصیل

طرز تهیه خورشت هویج

ابتدا پیاز را در قابلمه‌ای تفت دهید کمی زردچوبه اضافه کرده، گوشت یا مرغ را اضافه کنید و تفت دهید. کمی نمک اضافه کنید و بگذارید بپزد.

طرز تهیه خورشت هویج غذای سنتی ایران :

مواد لازم :

طرز تهیه خورشت هویج :

ابتدا پیاز را در قابلمه‌ای تفت دهید کمی زردچوبه اضافه کرده، گوشت یا مرغ را اضافه کنید و تفت دهید. کمی نمک اضافه کنید و بگذارید بپزد.
هویچ را بعد از پوست گرفتن باریک خلال کنید و در روغن مایع سرخ کنید. رب را به هویچ اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس مرغ، آب مرغ ، نمک، فلفل و زعفران را به آن اضافه کنید (اگر از آلوچه خورشتی اضافه می کنید در این مرحله به هویچ اضافه کنید) و اجازه دهید هویچ ها پخته شوند، زیرا هویچ بعد از اضافه کردن آلو و آبغرره نمی‌پزد. آلو و آبغوره را در آخر کار اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید تا خورش جا بیفتد.

خروج از نسخه موبایل