نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه اسکالوپ مرغ با خامه و کاری : دستور پخت غذای خوشمزه

طرز تهیه اسکالوپ مرغ

هر قطعه سینه مرغ را به دو نیم قسمت کرده و دو طرف شان را با بیفتک کوب بکوبید تا قطرشان کم شود و در تابه روغن زیتون ریخته دو طرف سینه مرغ را سرخ کنید.

طرز تهیه اسکالوپ مرغ با کاری و خامه به روش آسان و خوشمزه در خانه :

مواد لازم:

طرز تهیه اسکالوپ مرغ با کاری و خامه :

هر قطعه سینه مرغ را به دو نیم قسمت کرده و دو طرف شان را با بیفتک کوب بکوبید تا قطرشان کم شود و در تابه روغن زیتون ریخته دو طرف سینه مرغ را سرخ کنید. پیاز را خلالی باریک خرد کرده در روغن زیتون تفت دهید کمی که طلایی شد قارچ ورقه شده، پودر کاری و خامه را اضافه کرده و خوب هم بزنید. سینه های مرغ سرخ شده را اضافه و مرتب پشت و رو کنید تا کاملا به مواد سس آغشته شوند. بگذارید 2 تا 3 دقیقه روی حرارت بماند تا سس کمی غلیظ شود. این غذا را می توان با اسپاگتی پخته و آبکش شده سرو کرد.
روی اسپاگتی پنیر_پارمسان و آویشن بپاشید. نوش جان

خروج از نسخه موبایل