نماد سایت دریای شرق

آلو مسما زنجانی : طرز تهیه غذای سنتی و خورشت اصیل ایرانی

آلو مسما

گوشت را به تکه های درشت ( 5 در 5 سانتی) بریده (می توانید از گوشت با استخوان گوسفندی نیز استفاده کنید) و با یک عدد پیاز نگینی، زردچوبه و فلفل کمی روغن سرخ کنید.

دستور پخت خورشت سنتی ایرانی آلو مسما :

مواد لازم:

طرز تهیه خورشت سنتی زنجانی آلو مسما :


گوشت را به تکه های درشت ( 5 در 5 سانتی) بریده (می توانید از گوشت با استخوان گوسفندی نیز استفاده کنید) و با یک عدد پیاز نگینی، زردچوبه و فلفل کمی روغن سرخ کنید. سپس مقداری آب و چوب دارچین را اضافه کنید و بگذارید تا گوشت بپزد.
آلوچه را در آب خیس کنید تا کمی نرم شده و گرد و خاک آن برود. هویچ ها را به شکل مستطیل یک در دو سانتی خرد کرده و در روغن تفت دهید. سپس همراه با آلو و نمک به گوشت اضافه کنید. در آخر آبغوره، شکر و زعفران و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و بگذارید حدود نیم ساعت با حرارت ملایم جا بیفتد.

خروج از نسخه موبایل