نماد سایت دریای شرق

خورش لوبیا چشم بلبلی : طرز تهیه آسان خورشت سنتی ایرانی

خورش لوبیا چشم بلبلی

لوبیا را به مدت 2 ساعت خیس و بعد با مقداری آب بپزید. آب اضافه آن را دور بریزید تا غذا تیره نشود. گوشت را کمی تفت داده و با پیاز درسته و فلفل بپزید. اواخر پخت نمک بزنید.

دستور پخت خورش لوبیا چشم بلبلی :

مواد لازم:

طرز تهیه خورش لوبیا چشم بلبلی:

لوبیا را به مدت 2 ساعت خیس و بعد با مقداری آب بپزید. آب اضافه آن را دور بریزید تا غذا تیره نشود. گوشت را کمی تفت داده و با پیاز درسته و فلفل بپزید. اواخر پخت نمک بزنید. شوید را کمی تفت داده و لوبیای پخته شده به گوشت اضافه کنید و نیم ساعت بپزید.نمک و فلفل خورش را اندازه کرده زعفران اضافه کنید و اگر دوست داشتید کمی آبغوره بریزید. برنج را به صورت کته یا آبکش بپزید و همراه با زعفران و روغن حیوانی با خورش بصورت جدا یا همراه با هم سرو کنید.

خروج از نسخه موبایل