نماد سایت دریای شرق

کاپ کیک کشمش و گردو : طرز تهیه کیک و شیرینی کافی شاپی

کاپ کیک کشمش و گردو

فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کرده و داخل قالب‌های کاپ کیک کاغذ مخصوص انداخته و یا اینکه فقط قالب را با اسپری روغن چرب کرده و از کاغذ استفاده نکنید.

دستور پخت کاپ کیک کشمش و گردو :

مواد لازم:

طرز تهیه کاپ کیک کشمش و گردو :

فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کرده و داخل قالب‌های کاپ کیک کاغذ مخصوص انداخته و یا اینکه فقط قالب را با اسپری روغن چرب کرده و از کاغذ استفاده نکنید. من اینجا از قالب های کاغذی کاپ کیک استفاده کردم. کره نرم و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود. تخم‌مرغها را دانه دانه اضافه کرده و با همزن بزنید. وانیل را اضافه کرده و همزن را خاموش کنید. سپس آرد و بکینگ پودر الک شده را به همراه ماست و شیر به تناوب اضافه کرده و با لیسک هم بزنید.

در آخر کشمش و گردوی خرد شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. قالب‌های آماده را تا نیمه پر کرده و به مدت 30 تا 35 دقیقه داخل فر از پیش گرم شده قرار دهید تا کاپ کیکها پخته و روی آنها کمی طلایی شود. پس از پخت کنار بگذارید تا خنک شود. برای تزیین کاپ کیک ها، خامه فرم گرفته را داخل قیف با ماسوره d2 ریخته و تزیین کنید و روی آن از شکلاتهای رنگی استفاده کنید.

خروج از نسخه موبایل