نماد سایت دریای شرق

قایق کدو با میت بال : طرز تهیه و دستور پخت غذای آسان و خوشمزه در خانه

قایق کدو با میت بال

1- فر را در 175 درجه سانتگیراد روشن کنید. داخل کدوهای نیمه شده را خالی کنید. و آنها را در سینی فر قرار دهید و با روغن زیتون، ادویه ایتالیایی، پودر سیر، نمک و فلفل آغشته کنید. به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا زمانی که نرم شوند.

دستور پخت قایق کدو با میت بال :

مواد لازم:

طرز تهیه قایق های کدو با میت بال :

1- فر را در 175 درجه سانتگیراد روشن کنید. داخل کدوهای نیمه شده را خالی کنید. و آنها را در سینی فر قرار دهید و با روغن زیتون، ادویه ایتالیایی، پودر سیر، نمک و فلفل آغشته کنید. به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا زمانی که نرم شوند.
2- برای درست کرده میت بال ها (کوفته قلقلی ها) در کاسه ای گوشت چرخ کرده، جعفری، تخم مرغ، سیر، نمک و فلفل قرمز را اضافه کرده و کاملا باهم مخلوط کنید و 24 عدد میت بال درست کنید.


3- در ماهیتابه روغن سبزیجات را داغ کنید و میت بال ها را به صورت یک لایه پهن کرده و دو طرف آن را کامل سرخ کنید تا کریسپی شوند.تقریبا 2 دقیقه برای هر سمت میت بال ها
4- سس مارینارا را روی میت بال ها ریخته به صورتی که کاملا آغشته به سس شوند، به مدت 10 دقیقه آهسته بجوشانید و سپس از روی حرارت بردارید


5- قایق های کدو را با میت بال ها پر کرده و روی آنها پنیر موزارلا بریزید و به مدت 5 دقیقه در فر 175 درجه بگذارید تا پنیرها ذوب شوند. از فر خارج کرده روی آنها را با پنیر پارمسان و جعفری تزیین کرده و گرم سرو کنید. 

خروج از نسخه موبایل