نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه شیر عسلی خانگی : با روش آسان و حرفه ای در خانه مثل بیرون

طرز تهیه شیر عسلی

شیر و شکر را با یکدیگر مخلوط کرده و داخل یک قابلمه کوچک با کف ضخیم بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر کاملا حل شود. پس از مخلوط شدن کامل شکر اجازه دهید شیر شروع به ریزجوش زدن بکند. و هم نزنید تا به دیواره ظرف نخورد و کریستالی نشود.

طرز تهیه شیر عسلی خونگی:

طرز تهیه شیر عسلی:

شیر و شکر را با یکدیگر مخلوط کرده و داخل یک قابلمه کوچک با کف ضخیم بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر کاملا حل شود. پس از مخلوط شدن کامل شکر اجازه دهید شیر شروع به ریزجوش زدن بکند. و هم نزنید تا به دیواره ظرف نخورد و کریستالی نشود.

بگذارید شیر به مدت 35 تا 40 دقیقه کاملا ریز جوش بزند و رنگ آن تیره تر شده و کرم شود و حجم آن به نیمه برسد. ممکن است کفی روی شیر بسته شده باشد به آرامی با قاشق کوچکی بردارید و یا اگر دیواره ظرف کریستال بسته، مواظب باشید با شیر مخلوط نشود، تا شیر عسلی شما یکنواخت شود.


زمانیکه شیرعسلی آماده شد، از روی حرارت بردارید و داخل یک شیشه بریزید و کنار بگذارید تا کاملا سرد شود. سپس در ظرف را ببندید و در یخچال بگذارید. توجه داشته باشید که پس از چند ساعت داخل یخچال بودن، شیرعسلی غلیظ تر می شود. این شیرعسلی در ظرف محکم دربسته حداکثر تا 6 ماه در یخچال قابل نگهداری است. ‌

خروج از نسخه موبایل