دستور پخت شیرینی اسلایس عسلی خونگی:
مواد لازم:
- کره نرم، 125 گرم
- شکر، 80 گرم
- زرده تخممرغ، یک عدد
- آرد، 200 گرم
- بکینگپودر، یک چهارم قاشق چایخوری
- مواد لازم رویه:
- بادام خام با پوست، 80 گرم خرد شده
- گردو خرد شده، 120 گرم
- فندق خام، 70 گرم خرد شده
- عسل، 240 گرم
- خامه صبحانه، 2 قاشق غذاخوری
- شکره قهوهای روشن، 70 گرم
- کره، 90 گرم
طرز تهیه شیرینی اسلایس عسلی :
فر را روی حرارت 160 درجه سانتیگراد روشن کنید. قالب 20 در 30 سانتیمتر را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید به طوری که کاغذ روغنی از لبههای قالب بلندتر باشد. کره ی نرم و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی شود. سپس زرده ی تخممرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید. در آخر آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد خمیر شود.
برای آمادهسازی خمیر تا مرحله آخر میتوانید از همزن برقی استفاده کنید. مواد را داخل قالب آماده پرس کرده و در فر از پیش گرم شده به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا کمی دورهای خمیر طلایی شود. سپس از فر خارج کرده و خنک کنید. برای آماده کردن رویه، عسل، کره و شکر قهوهای را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار داده تا شکر و کره حل شود و مواد به جوش آید. حدود 2 دقیقه بدون همزدن اجازه دهید تا مواد بجوشد سپس خامه را اضافه کرده و یک دقیقه هم بزنید.
مواد را از روی شعله بردارید و مغزهای خرد شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و بلافاصله روی خمیر پخته شده ریخته و مجددا به مدت 20 تا 25 دقیقه داخل فر قرار دهید. پس از خارج کردن از فر، رویه حالت شل و روان دارد. قالب را کنار گذاشته تا کاملا سرد شده و مواد خودش را بگیرد، سپس برش بزنید.