نماد سایت دریای شرق

ترافل بادام خانگی : طرز تهیه شیرینی و کیک کافی شاپی در خانه

ترافل بادام خانگی

1- شیر تغلیظ شده، نارگیل، وانیل، پودر شکر، وانیل و بادام را با یکدیگر ترکیب کنید تا مخلوط نرمی بدست آید. 2- از مخلوط توپهای به اندازه 2/5 سانتیمتری درست کنید.

رسپی ترافل بادام خانگی :

مواد مورد نیاز :

طرز تهیه ترافل بادام خانگی:


1- شیر تغلیظ شده، نارگیل، وانیل، پودر شکر، وانیل و بادام را با یکدیگر ترکیب کنید تا مخلوط نرمی بدست آید.
2- از مخلوط توپهای به اندازه 2/5 سانتیمتری درست کنید.
3- توپهای نارگیلی را به مدت حداقل 1 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شوند.


4- در یک کاسه شکلات تلخ را به روش بن ماری ذوب کنید.
5- توپهای نارگیلی را از یخچال خارج کرده و به شکلات ذوب کرده کاملا آغشته کنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید.
6- ترافل ها را به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید تا شکلاتشان سفت شود.


7- شکلات سفید را نیز به روش بن ماری ذوب کنید
8- از شکلات سفید ذوب شده روی ترافل ها بریزید و تزیین کنید.
9- به مدت 1 ساعت دیگر در یخچال قرار دهید تا ترافل ها سفت شوند.

خروج از نسخه موبایل