نماد سایت دریای شرق

سالاد هفت لایه : طرز تهیه و دستور پخت به روش آسان و حرفه ای در خانه

سالاد هفت لایه

در یک کاسه شیشه‌ای بزرگ، لایه های سالاد را به ترتیبی که در مواد لازم گفته شده بچینبید. هر کدام در یک ردیف. در یک کاسه‌ی کوچک همه مواد سس را بریزید و هم بزنید تا نرم و اسموتی شود.

رسپی سالاد هفت لایه :

سالادهای لایه‌ای تقریبا موادش در همین حول و حوشه، اگه مواد یک لایه را کمتر دوست داشتید، میتونید فقط توی دیواره پچینید و وسطش هرچی دوست داشتید بریزید. ‌‌

مواد لازم:

برای سس:

مواد لازم رویه سالاد :

طرز تهیه سالاد هفت لایه:


در یک کاسه شیشه‌ای بزرگ، لایه های سالاد را به ترتیبی که در مواد لازم گفته شده بچینبید. هر کدام در یک ردیف.
در یک کاسه‌ی کوچک همه مواد سس را بریزید و هم بزنید تا نرم و اسموتی شود. سس را روی لایه بالایی سالاد بریزید. لبه های ظرف را تمیز و مرتب کنید. پنیر چدار رنده شده را روی سس بچینید . روی پنیر بیکن بریزید. روی ظرف سالاد سلفون بکشید و برای 6 تا 8 ساعت در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید. ‌‌

خروج از نسخه موبایل