رسپی پخت شیرینی کشمشی:
مواد لازم :
- کره، 125 گرم
- شکر، 125 گرم
- آرد، 130 گرم
- کشمش پلویی، 125 گرم
- تخم مرغ، 3 عدد
- وانیل، ¼ ق مرباخوری
رسپی پخت شیرینی کشمشی
کره را چند ساعت قبل، از یخچال بیرون بگذارید تا نرم شود. فر را روی حرارت 150 درجه سانتیگراد روشن کنید. سینی شیرینیپزی را چرب کنید و آرد بپاشید. کره نرم شده را در ظرفی بریزید. شکر و وانیل را اضافه کرده خوب با همزن بزنید تا به صورت کرم درآید. تخممرغها را یکی یکی اضافه کنید و با دور متوسط همزن بزنید. تا یک تخم مرغ جذب مایه نشده، تخم مرغ بعدی را اضافه نکنید.
پس از تمام شدن تخممرغها آرد را اضافه کنید و بزنید تا مایهای کاملا یکنواخت به دست آید. سپس کشمش را اضافه کنید و هم بزنید.
مخلوط را با استفاده از قیف ساده و بدون ماسوره داخل سینی فر با فاصله زیاد بریزید. یا با دو قاشق مرباخوری اینکار را انجام دهید. سینی را داخل فر از پیش گرم شده بگذارید. پس از 10 دقیقه وقتی دور شیرینی ها طلایی کمرنگ شد از فر بیرون بیاورید. پس از سرد شدن کامل در ظرف سرو بچینید.
نکته: این شیرینی بسیار نرم و خوش خوراک است. اگر شما تردتر دوست داشتید می توانید کمی آرد دستور را بیشتر کنید و چند دقیقه بیشتر داخل فر بماند