نماد سایت دریای شرق

دسر سوفله میوه : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای در خانه

دسر سوفله میوه

سفیده ی تخم مرغ ها را در ظرف کاملا تمیز با همزن بزنید تا پف کند و از کاسه نریزد. شکر را کم کم اضافه کرده و به زدن ادامه دهید تا مایه ی شفاف و فوم مانندی به دست آورید. خ

رسپی دسر سوفله میوه :

مواد لازم:

طرز تهیه دسر سوفله میوه :


سفیده ی تخم مرغ ها را در ظرف کاملا تمیز با همزن بزنید تا پف کند و از کاسه نریزد. شکر را کم کم اضافه کرده و به زدن ادامه دهید تا مایه ی شفاف و فوم مانندی به دست آورید. خامه ی فرم گرفته (یا پاستوریزه) را به مایع اضافه کرده و آرام هم بزنید. هلوها را پوست گرفته (به کمک انداختن در آب گرم و سپس آب یخ) و خیلی ریز خرد کنید.

موزها را نیز به کمک چنگال پوره کرده و مقداری گردو به آن اضافه کنید. مایه را به دو قسمت تقسیم کنید و هرکدام از پوره ها را به نیمی از مایع اضافه کنید. داخل قالب یا قالب های مورد نظر را تا نصف از مایع هلو پر کرده و در فریزر بگذارید تا کمی خودش را بگیرد. سپس با مایه دوم بقیه قالب را پر کرده و 3 الی 4 ساعت داخل فریزر قرار دهید. سپس سوفله را از قالب خارج کرده و در ظرف دلخواه سرو نمایید.

نکته1: بهتر است از خامه فرم گرفته برای تهیه این دسر استفاده کنید. که در این صورت شکر دستور را نصف کنید.
نکته 2: اگر از قالب سیلیکونی استفاده نمی کنید، داخل قالب را با یک لایه کیسه فریزر یا سلفون بپوشانید.

خروج از نسخه موبایل