نماد سایت دریای شرق

باقلوا کادایف لقمه ای : طرز تهیه شیرینی ترکیه ای آسان در خانه

باقلوا کادایف لقمه ای

ابتدا برای تهیه شربت: گلاب، زعفران، آب و شکر را باهم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر کاملا حل شود. بعد از جوشیدن و قوام آمدن، زیر شربت را خاموش کرده و اجازه دهید کاملا خنک شود.

رسپی باقلوا کادایف لقمه ای ترکی مناسب عید و افطار:

مواد لازم:

مواد میانی باقلوا :

برای شربت :

طرز تهیه باقلوا کادایف لقمه ای :

ابتدا برای تهیه شربت: گلاب، زعفران، آب و شکر را باهم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر کاملا حل شود. بعد از جوشیدن و قوام آمدن، زیر شربت را خاموش کرده و اجازه دهید کاملا خنک شود. تمام مواد میانی به جز سفیده تخم مرغ را باهم مخلوط کنید. سفیده تخم مرغ را با چنگال کمی بزنید تا از لختگی خارج شود و کم کم به مخلوط گردو اضافه کنید تا به صورت خمیر چسبناکی درآید و مواد را کنار بگذارید (می‌توانید از غذاساز نیز استفاده کنید).

از افزودن بیش از حد سفیده خودداری کنید. اگر از رشته های کادایف منجمد استفاده می کنید از یک شب قبل آنها را در یخچال قرار دهید تا از حالت انجماد خارج و نرم شوند. قالب های مافین را تا نیمه با رشته ی کادایف پر کرده و با یک چیز سفت مثل گوشتکوب فشرده کنید. گلوله ای از مواد میانی را روی آن درست در وسط قرار دهید تا با دیواره تماس نداشته باشد. بقیه حجم قالب را نیز با رشته پر کرده و فشرده کنید. کره و روغن مایع را ذوب کرده و روی باقلوا دو سه قاشق از روغن بریزید.

سپس باقلوا را در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا سطحشان کمی طلایی شود. باقلوای آماده را از فر خارج کرده و در حالی که داغ است، شربت کاملا خنک را روی باقلوا بریزید. حداقل نیم تا یکی دو ساعت صبر کرده، بعد باقلوا را به کمک چنگال از قالب خارج نموده و روی صافی بگذارید تا شربت اضافیش برود.

نکات:

⁦⁩‌‌نکته: کیفیت این باقلوا تا 3 روز داخل شربت و یکی دو روز بدون شربت خوب می ماند.

 شما می توانید باقلوا را داخل قالب آماده کرده و فریز کنید. شربت را نیز از قبل آماده کرده و فریز کنید. شب قبل از سرو باقلوا هر دو را از فریزر خارج کرده در یخچال قرار دهید و بقیه مراحل را روز بعد ادامه دهید.

خروج از نسخه موبایل