نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه دسر مامونیا ( پودینگ سمولینا )- دسر سوریه ای مناسب افطار

طرز تهیه دسر مامونیا

شکر و آب رو داخل ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید تا به نقطه جوش برسد. داخل ظرف دیگر کره یا روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا ذوب بشه، سپس سمولینا را اضافه کنید و شروع به هم زدن کنید تا سمولینا طلایی روشن بشود.

طرز تهیه دسر مامونیا ( پودینگ سمولینا ) مناسب افطاری :


‌پودینگ مامونیا یک دسر سوریه‌ای است که در ماه مبارک رمضان بسیار پخته می‌شود. مامونیا (پودینگ سمولینا)

مواد لازم:

طرز تهیه دسر مامونیا :

شکر و آب رو داخل ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید تا به نقطه جوش برسد. داخل ظرف دیگر کره یا روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا ذوب بشه، سپس سمولینا را اضافه کنید و شروع به هم زدن کنید تا سمولینا طلایی روشن بشود. بعد سمولینای تفت داده شده را به مخلوط آب و شکر اضافه کنید و با دقت و پیوسته هم بزنید تا وقتی که مخلوط پخته و غلیظ شود. حرارت را خاموش کنید و روی دسر را به مدت ۱۰ دقیقه بپوشانید. سپس پودینگ مامونیا را داخل ظرف سرو بریزید و با دارچین و آجیل(مثل پسته یا گردو) تزیین کنید.

نکته: میزان آب این دسر به این بستگی دارد که شما دسر غلیظ دوست دارید یا روانتر، اگر غلیظ دوست دارید از 4 لیوان آب استفاده کنید.

خروج از نسخه موبایل