نماد سایت دریای شرق

کیک کره بادام زمینی : طرز تهیه و دستور پخت کیک و شیرینی کافی شاپی

کیک کره بادام زمینی

- آرد، شکر و جوش شیرین را در کاسه بزرگی مخلوط کنید. تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه کنید و با سرعت کم همزن هم بزنید تا مخلوط شوند.

رسپی و دستور پخت کیک کره بادام زمینی :

مواد لازم:

مواد رویه :

طرز تهیه کیک کره بادام زمینی :

– فر را روی درجه 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. سینی فر 20 در 30 سانتی متر را با کره چرب کرده و آردپاشی کنید.
– آرد، شکر و جوش شیرین را در کاسه بزرگی مخلوط کنید. تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه کنید و با سرعت کم همزن هم بزنید تا مخلوط شوند.


آب، کره و کره بادام زمینی را در یک شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و به مدت 5 دقیقه به طور مداوم هم بزنید تا مخلوط شوند. مخلوط کره بادام زمینی را به مخلوط آردی اضافه کنید. هم بزنید تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند، سپس مخلوط را درسینی فر آماده شده بریزید.


قالب را درون فر بگذارید و به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر بپزید. تا زمانیکه اگر خلال دندان داخل کیک فرو کنید، تمیز بماند. از فر خارج کرده بگذارید خنک شود.


برای تهیه رویه: کره و کره بادام زمینی را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید تا کرمی شوند، پودر شکر را کم کم و به آرامی اضافه کنید اگر خیلی غلیظ شد مقداری شیر اضافه کنید و مواد رویه را به قوام کرمی مناسب برسانید. سپس این مواد را روی کیک خنک شده بمالید.

خروج از نسخه موبایل