نماد سایت دریای شرق

شیرینی قرابیه خرما : طرز تهیه و دستور پخت شیرینی ترکی به روش آسان

شیرینی قرابیه خرما

اول از همه 10 دقیقه خرماها را در آب گرم خیس کنید. سپس بقیه مواد میانی و خرما ی بدون هسته را داخل غذاساز بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید.

دستور پخت شیرینی قرابیه خرما ترکیه ای :

لیوان 200 میلی لیتر است .(چهارپنجم پیمانه قنادی یا یک لیوان دسته دار استاندارد)
استکان 125 میلی لیتر است .(نصف پیمانه‌ی قنادی یا لیوان دسته دار)

مواد لازم خمیر:

برای لایه میانی:

مواد لازم رویه شیرینی:

طرز تهیه شیرینی قرابیه خرما :

اول از همه 10 دقیقه خرماها را در آب گرم خیس کنید. سپس بقیه مواد میانی و خرما ی بدون هسته را داخل غذاساز بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید.


مواد خمیر را با یکدیگر مخلوط کنید و خمیر نرمی بدست آورید که به دست نمی چسبد. (ابتدا همه مواد به جز آرد را اضافه کرده مخلوط کنید سپس آرد را کم کم و با کنترل اضافه کنید.) یک تکه از خمیر را برداشته و با دست به شکل مستطیل کوچک باز کنید.

از مواد میانی بگذارید و رول کنید. سپس آن را ابتدا در سفیده تخم مرغ هم بزنید سپس در فندق خرد شده بغلتانید. آنها را در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. روی قرابیه ها را پس از خنک شدن کامل با شکلات ذوب تزیین کنید.

خروج از نسخه موبایل