نماد سایت دریای شرق

سس زاتزیکی : طرز تهیه و دستور پخت به روش آسان و حرفه ای در خانه

سس زاتزیکی

آب خیار رنده شده را بگیرید من اینکار را با فشردن خیارها با دستم انجام دادم، شما می توانید با استفاده از یک پارچه تنظیف آشپزخانه آب اضافی آن را بگیرید.

رسپی سس زاتزیکی :

سس زاتزیکی یا تزاتزیکی (tzatziki) دیپ ماست و خیار یونانی، سسی است غلیظ که هم به عنوان سس و هم به عنوان دیپ سرو می شود.

مواد لازم:

طرز تهیه سس زاتزیکی :

آب خیار رنده شده را بگیرید من اینکار را با فشردن خیارها با دستم انجام دادم، شما می توانید با استفاده از یک پارچه تنظیف آشپزخانه آب اضافی آن را بگیرید.
خیار رنده شده، ماست یونانی، سیر پوره شده، روغن زیتون، آب لیمو، شوید و نمک را داخل یک کاسه بریزید و مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. ممکن است خیارهای رنده شده به یکدیگر بچسبد خوب مخلوط کنید تا از هم باز شوند.


این دیپ را می توانید با سبزیجات، نان پیتا، چیپس، همچنین به همراه جوجه، ماهی، کباب ها، ساندویچ ها سرو کنید.
این دیپ برای 4 روز در یخچال قابل نگهداری است.

خروج از نسخه موبایل