• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سس زاتزیکی : طرز تهیه و دستور پخت به روش آسان و حرفه ای در خانه

    سس زاتزیکی

    رسپی سس زاتزیکی :

    سس زاتزیکی یا تزاتزیکی (tzatziki) دیپ ماست و خیار یونانی، سسی است غلیظ که هم به عنوان سس و هم به عنوان دیپ سرو می شود.

    مواد لازم:

    • خیار رنده شده، 2 پیمانه
    • ماست یونانی ساده، 1 پیمانه
    • سیر، 1 حبه درشت پوره شده یا دو حبه کوچک
    • روغن زیتون بکر، 1 قاشق غذاخوری
    • آب لیمو، 1 قاشق غذاخوری
    • شوید ریز خرد شده، 1 قاشق غذاخوری
    • نمک، ½ قاشق چایخوری

    طرز تهیه سس زاتزیکی :

    آب خیار رنده شده را بگیرید من اینکار را با فشردن خیارها با دستم انجام دادم، شما می توانید با استفاده از یک پارچه تنظیف آشپزخانه آب اضافی آن را بگیرید.
    خیار رنده شده، ماست یونانی، سیر پوره شده، روغن زیتون، آب لیمو، شوید و نمک را داخل یک کاسه بریزید و مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. ممکن است خیارهای رنده شده به یکدیگر بچسبد خوب مخلوط کنید تا از هم باز شوند.


    این دیپ را می توانید با سبزیجات، نان پیتا، چیپس، همچنین به همراه جوجه، ماهی، کباب ها، ساندویچ ها سرو کنید.
    این دیپ برای 4 روز در یخچال قابل نگهداری است.

    سس زاتزیکی

    About The Author