نماد سایت دریای شرق

آب دوغ خیار: طرز تهیه غذای ایرانی خوشمزه به روش آسان و اصیل

آب دوغ خیار

دوغ را به همراه خیارخرد شده باهم مخلوط میکنیم و هم می زنیم . بعد به ترتیب بقیه مواد را با هم مخلوط می کنیم و به همراه ماست و خیار کاملا هم میزنیم.

درست کردن آب دوغ خیار در فصل تابستان دارای بازار داغ تر از خود این گرما هم می‌باشد که افراد بخاطر ماهیت خنک و فوق العاده دلنشین آب دوغ خیار آن را در این فصل مصرف می کنند.

مواد لازم آب دوغ خیار :

طرز تهیه :

دوغ را به همراه خیارخرد شده باهم مخلوط میکنیم و هم می زنیم . بعد به ترتیب بقیه مواد را با هم مخلوط می کنیم و به همراه ماست و خیار کاملا هم میزنیم. مخلوط آب دوغ خیار را به مدت 1 ساعت در بیرون یخچال نگه میداریم تا ترش تر و جا افتاده تر شود. اگر هنگام خوردن دوست داشتید خنک تر باشد می‌‌توانید به مدت نیم ساعت در داخل یخچال نگه دارید. ولی برای خنکیش اصلا قالب یخ به اون اضافه نکنید چون ممکن است مزه آب پیدا کند .


حتما هم برای خوردن آب دو خیار از نان خشک استفاده کنید چون نان تازه داخل مواد خمیر میشود و طعم آن را خوشمزه نمیکند .

خروج از نسخه موبایل