نماد سایت دریای شرق

پوآچا برشی گوشت : طرز تهیه و دستور پخت نون غذایی ترکیه ای در خانه

پوآچا برشی گوشت

برای آماده کردن مواد میانی 3 تا 4 قاشق روغن مایع را داخل ماهیتابه بریزید. پیازها را نگینی خرد کرده و تفت دهید. سپس گوشت چرخکرده را تفت داده و سپس گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کرده و در حدی که آب مخلوط کشیده شود، بپزید.

رسپی پوآچا برشی گوشت :

مواد لازم:

طرز تهیه پوآچا برشی گوشت:

برای آماده کردن مواد میانی 3 تا 4 قاشق روغن مایع را داخل ماهیتابه بریزید. پیازها را نگینی خرد کرده و تفت دهید. سپس گوشت چرخکرده را تفت داده و سپس گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کرده و در حدی که آب مخلوط کشیده شود، بپزید. نمک، فلفل سیاه را اضافه کرده هم بزنید. جعفری را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید و مخلوط گوشتی را کنار بگذارید خنک شود.


همه مواد خمیر را با یکدیگر مخلوط کرده و ورز دهید و خمیری که به دست نمی چسبد، درست کنید. 1 ساعت خمیر را استراحت دهید. خمیر ور آمده را به سه قسمت تقسیم کنید. خمیرها را مستطیلی باز کنید و از مواد میانی وسط آن بریزید و کناره های خمیر برش های موازی مثل شکل بزنید. برش ها را به ترتیب روی مواد از روی هم بشکلی که می بینید فرم دهید. روی خمیر زرده تخم مرغ بکشید و روی آن کنجد و سیاه دانه بپاشید. خمیر را در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد در حدی که روی آن سرخ شود، بپزید. پس از اینکه از فر خارج کردید کمی خنک کنید سپس برش داده و سرو کنید.

خروج از نسخه موبایل