رسپی شیرینی تاتلی چشم بادام :
مواد لازم:
- 125 گرم کره
- 1 عدد تخم مرغ
- یک استکان روغن مایع
- 1 پاکت (10 گرم) بکینگ پودر
- 2 و نیم تا 3 لیوان آرد (با کنترل اضافه شود)
- کمی ایرمیک برای غلتاندن
- پودر پسته برای قسمت وسط شیرینی
مواد لازم شربت :
- 3 لیوان آب
- 2 و نیم لیوان شکر
طرز تهیه شیرینی تاتلی چشم بادام :
ابتدا شکر و آب را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر حل شود. سپس برای خمیر همه مواد به جز آرد را داخل ظرف بریزید و خوب هم بزنید. سپس آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی که به دست نمیچسبد، درست کنید. از خمیر به اندازه گردو برداشته در دست به شکل بیضی کشیده درآورید. گوشه های آن را تیز کنید سپس در ایرمیک بغلتانید.
پس از اینکه شیرینی ها را در سینی چیدید وسط آن یک برش (چاک مانند) بزنید. شیرینی ها را در فر 200 درجه سانتیگراد از پیش گرم شده در حدی که طلایی شوند، بپزید. وقتی شیرینی را از فر خارج کردید شربت را روی شیرینی های داغ بریزید. سپس در قسمت های برش خرده شیرینی پودر پسته بریزید. در صورت تمایل میتوانید به جای پودر پسته پودر نارگیل بریزید.