نماد سایت دریای شرق

سالاد پاستا و تخم مرغ : طرز تهیه و دستور پخت به روش آسان و حرفه ای

سالاد پاستا و تخم مرغ

1- پاستا را به مدت 8 تا 10 دقیقه در آب جوش بپزید. آبکش کنید و کنار بگذارید تا خشک شود 2- تخم مرغهای آب پز را از وسط نصف کنید و زرده ها را جدا کنید و داخل کاسه‌ای بریزید. سفیده ها را خرد کنید و به سالاد اضافه کنید.

رسپی سالاد پاستا و تخم مرغ :

مواد لازم:

طرز تهیه سالاد پاستا و تخم مرغ :

1- پاستا را به مدت 8 تا 10 دقیقه در آب جوش بپزید. آبکش کنید و کنار بگذارید تا خشک شود
2- تخم مرغهای آب پز را از وسط نصف کنید و زرده ها را جدا کنید و داخل کاسه‌ای بریزید. سفیده ها را خرد کنید و به سالاد اضافه کنید.
3- زرده ها را به وسیله چنگال پوره کنید و با ماست یونانی، مایونز و سس خردل مخلوط کنید.


4- پیاز خرده شده و کرفس را به کاسه پاستا اضافه کنید. مخلوط زرده را ذروی آن بریزید و خوب مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
5- با پیازچه تازه، پاپریکا و اگر دوست داشتید نمک تزیین کنید. این سالاد را می توانید بلافاصله سرو کنید ولی بهتر است که حداقل به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.

خروج از نسخه موبایل