نماد سایت دریای شرق

نان پوآچای شکل دار : طرز تهیه و دستور پخت نان ترکیه ای به روش آسان

نان پوآچای شکل دار

مایه خمیر را با شیر ولرم و شکر مخلوط کنید . سپس بقیه مواد را اضافه کنید. آنها را مخلوط کرده و ورز دهید . خمیر نرمی آماده کنید. خمیر را به مدت یکساعت در جای گرم استراحت دهید.

طرز تهیه نان پوآچای شکل دار ترکی :

لیوان 200 میلی لیتر است. (چهارپنجم پیمانه قنادی یا یک لیوان دسته دار استاندارد)
استکان 125 میلی لیتر است . (نصف پیمانه‌ی قنادی یا لیوان دسته دار)

مواد لازم:

دستور پخت نان پوآچای شکل دار:

مایه خمیر را با شیر ولرم و شکر مخلوط کنید . سپس بقیه مواد را اضافه کنید. آنها را مخلوط کرده و ورز دهید . خمیر نرمی آماده کنید. خمیر را به مدت یکساعت در جای گرم استراحت دهید.


از خمیر به اندازه یک نارنگی در دست بردارید و به شکل مستطیل باز کنید. یک قسمت از آن را برشهایی به فاصله نیم سانتیمتر بزنید . روی آن کره یا مارگارین نرم شده بمالید. پنیر پیتزای رنده شده را روی آن بریزید. خمیر را رول کنید و دو طرف آن را به هم وصل کنید . داخل قالب مافین بگذارید. و دو باره خمیر را در داخل قالب استراحت دهید تا پف کند. (حدود نیم ساعت)


روی خمیر زرده تخم مرغ مالیده و کنجد بپاشید. پوآچا ها را در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد در حدی که روی آنها سرخ شود، بپزید. نوش جان

خروج از نسخه موبایل