نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه مافین نارگیلی : دستور پخت کیک و شیرینی به روش آسان

طرز تهیه مافین نارگیلی

قالب مافین 12 تایی (که گنجایش آن 80 میلی لیتر است، اگر کوچکتر بود تعداد بیشتری لازم است برای من 17 عدد شد) را کپسول کاغذی بیاندازید (من کپسول کاغذی نداشتم چرب کردم یک مقدار سخت از قالب جدا شدند)

طرز تهیه مافین نارگیلی خونگی :

مواد لازم :

طرز تهیه مافین نارگیلی :


قالب مافین 12 تایی (که گنجایش آن 80 میلی لیتر است، اگر کوچکتر بود تعداد بیشتری لازم است برای من 17 عدد شد) را کپسول کاغذی بیاندازید (من کپسول کاغذی نداشتم چرب کردم یک مقدار سخت از قالب جدا شدند)


آرد را پس از الک کردن در کاسه متوسطی بریزید و بکینگ پودر را با آن مخلوط کنید. کره ذوب شده سرد را به آن بیافزایید و مخلوط کنید. سپس پودر قند، پودر نارگیل، رنده ی پوست لیمو، تخم مرغ، خامه و شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید. از مواد آماده شده با قاشق در قالب ها بریزید و روی آنها پودر نارگیل بپاشید. سپس در فر از پیش گرم شده با درجه حرارت 190 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بگذارید بپزد. بعد از شربت داغ روی مافین داغ بریزید. مافین را روی توری سیمی مخصوص قرار دهید تا سرد شود.

شربت لیمو:


همه مواد را در یک قابلمه کوچک با هم مخلوط کنید . قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید و هم بزنید تا زمانیکه شکر حل شود. پس از حل شدن شکر باید به مدت 2 دقیقه بدون هم زدن بجوشد.
نکته: در صورتی که مافین بیش از حد هم زده شود، بعد از پخته شدن روی مافین یک مخروط کج فرم می گیرد و هنگام بریدن سوراخ های نامنظمی دیده می شود و شیرینی سفت و لاستیکی خواهد شد.

خروج از نسخه موبایل