نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه سس کچاپ خانگی : دستور پخت به روش آسان و حرفه ای

طرز تهیه سس کچاپ

- یک پارچه تنظیف را مربعی کوچک بریده و آماده کنید که برای بستن ادویه ها استفاده می شود 2- میخک، برگ بو، چوب دارچین، تخم کرفس، پوست فلفل خشک و فلفل فرنگی شیرین را داخل پارچه تنظیف بگذارید و به وسیله نخ آشپزخانه ببندید.

طرز تهیه سس کچاپ :

مواد لازم:

طرز تهیه سس کچاپ:

1- یک پارچه تنظیف را مربعی کوچک بریده و آماده کنید که برای بستن ادویه ها استفاده می شود
2- میخک، برگ بو، چوب دارچین، تخم کرفس، پوست فلفل خشک و فلفل فرنگی شیرین را داخل پارچه تنظیف بگذارید و به وسیله نخ آشپزخانه ببندید.


3- گوجه فرنگی ها را به همراه نمک، سرکه، شکر، پیاز، فلفل چیلی، سیر و بسته ادوی‌ها داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و با حرارت متوسط بپزید. تا زمانی که گوجه ها و فلفل چیلی نرم شوند و پیاز ها نرم و شفاف شوند (در حدود 30 دقیقه)
4- بسته ادویه ها را از آن خارج کرده و کنار بگذارید و گوجه ها را به وسیله مخلوط کن یا غذاساز یا گوشکوب برقی پوره کنید.


5- سس گوجه را از صافی با سوراخهای ریز رد کنید و دوباره به قابلمه برگردانید. نکته: این مرحله دانه های گوجه فرنگی ها را جدا می‌کند)
6- سس را به مدت 20تا 30 دقیقه دیگر روی حرارت متوسط رو به پایین بپزید تا زمانی که به غلظت مطلوبتان برسد.
7- این سس در ظرف شیشه ای با درب محکم تا 3 هفته در یخچال قابل نگهداری است.

خروج از نسخه موبایل