نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه شیرینی فندقی : با روش آسان در خانه

طرز تهیه شیرینی فندقی

کره، تخم مرغ، پودر شکر، وانیل و بکینگ پودر را داخل ظرفی بریزید خوب هم بزنید تا یکدست شوند. آرد را کم کم اضافه کنید و خمیر را جمع کنید. خمیر نرمی به دست می‌آید.

طرز تهیه شیرینی فندقی :

مواد لازم:

مواد میانی :

طرز تهیه شیرینی فندقی :

کره، تخم مرغ، پودر شکر، وانیل و بکینگ پودر را داخل ظرفی بریزید خوب هم بزنید تا یکدست شوند. آرد را کم کم اضافه کنید و خمیر را جمع کنید. خمیر نرمی به دست می‌آید.


روی خمیر را با سلفون بپوشانید و کنار بگذارید. برای تهیه مواد میانی فندق خرد شده، شکر و سفیده تخم مرغ را مخلوط کرده و حدود 2 تا 3 دقیقه روی حرارت ملایم در حدی که قوام یابد، بپزید. سپس داخل یک بشقاب بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود.


پس از 15 دقیقه که خمیر استراحت کرد، از خمیر تکه های کوچکی بردارید و روی سطح صاف با وردنه باز کنید. با استفاده از کاتر مسنطیلی برش بزنید .

سپس مقداری از مواد میانی را یک طرف مستطیل بگذارید و نیمه دیگر را روی آن تا کنید. به آرامی بدون اینکه فشاری به آنها وارد کنیید در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و در فر از پیش گرم شده در دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید. در حدی که کمی تغییر رنگ دهند.


روی شیرینی های کاملا خنک شده پودر شکر بپاشید و سرو کنید. نوش جان

خروج از نسخه موبایل