نماد سایت دریای شرق

شیرینی قرابیه پسته ترکی : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای در خانه

رسپی شیرینی پفکی گردویی

کره و پودر شکر را داخل کاسه ای بریزید و به مدت 5 دقیقه هم بزنید. مقداری از آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید سپس پودر پسته را اضافه کنید و مخلوط کنید در آخر باقیمانده آرد را کم کم و با کنترل اضافه کرده و ورز دهید.

رسپی شیرینی قرابیه پسته ترکی:

مواد لازم:

طرز تهیه شیرینی قرابیه پسته ترکی :

کره و پودر شکر را داخل کاسه ای بریزید و به مدت 5 دقیقه هم بزنید. مقداری از آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید سپس پودر پسته را اضافه کنید و مخلوط کنید در آخر باقیمانده آرد را کم کم و با کنترل اضافه کرده و ورز دهید.


خمیر نرمی درست کنید که به دست نمی چسبد. از خمیر به اندازه گردو برداشته و در دست فرم دهید و داخل سینی فر بچینید و روی آن را با چاقو و یا چنگال طرح بیاندازید.


قرابیه ها را در فر از پیش گرم شده در دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید (حدودا 15 تا 20 دقیقه ) پس از اینکه از فر خارج کردید بگذارید خنک شود. شکلات سفید را به روش بن ماری ذوب کنید قسمتی از قرابیه را به شکلات آغشته کرده و با پسته خرد شده تزیین کنید.

خروج از نسخه موبایل