رسپی شیرینی قرابیه پسته ترکی:
مواد لازم:
- 125 گرم کره نرم شده
- 4 قاشق غذاخوری پودر شکر
- 1و 1/4 تا 1/5 پیمانه آرد
- نصف پیمانه پودر پسته
- پودر هل، یک چهارم قاشق چایخوری
- شکلات سفید و پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه شیرینی قرابیه پسته ترکی :
کره و پودر شکر را داخل کاسه ای بریزید و به مدت 5 دقیقه هم بزنید. مقداری از آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید سپس پودر پسته را اضافه کنید و مخلوط کنید در آخر باقیمانده آرد را کم کم و با کنترل اضافه کرده و ورز دهید.
خمیر نرمی درست کنید که به دست نمی چسبد. از خمیر به اندازه گردو برداشته و در دست فرم دهید و داخل سینی فر بچینید و روی آن را با چاقو و یا چنگال طرح بیاندازید.
قرابیه ها را در فر از پیش گرم شده در دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید (حدودا 15 تا 20 دقیقه ) پس از اینکه از فر خارج کردید بگذارید خنک شود. شکلات سفید را به روش بن ماری ذوب کنید قسمتی از قرابیه را به شکلات آغشته کرده و با پسته خرد شده تزیین کنید.