نماد سایت دریای شرق

شیرینی تاتلی شانه : طرز تهیه و دستور پخت شیرینی آسان در خانه مثل بیرون

شیرینی تاتلی شانه

ابتدا شربت را آماده کنید. شکر و آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید و هم بزنید. وقتی به جوش آمد، 15 دقیقه بعد آب لیمو را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بجوشانید. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید خنک شود.

طرز تهیه شیرینی تاتلی شانه :

لیوان استفاده شده 200 میلی است. اگر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر میشود.

مواد لازم برای شربت:

برای خمیر:

مواد میانی:

دستور پخت شیرینی تاتلی شانه :

ابتدا شربت را آماده کنید. شکر و آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید و هم بزنید. وقتی به جوش آمد، 15 دقیقه بعد آب لیمو را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بجوشانید. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید خنک شود.


برای تهیه خمیر غیر از آرد همه مواد را داخل کاسه‌ای بریزید. آنها را مخلوط کنید و سپس آرد را با کنترل و کم کم اضافه کنید.


خمیر نرمی درست کنید که به دست نمی چسبد. همانگونه که در عکسها می بینید به اندازه گردو از خمیر بردارید و روی دندانه های شانه فرم دهید. از گردوی خرد شده وسط خمیر بریزید و لبه های آن را جمع کنید و در سینی فر بچینید. روی تاتلی ها را زرده تخم مرغ بمالید. من وسط آنها یک عدد بادام گذاشتم شما می توانید دوست نداشتید فندق یا پسته بگذارید.


در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد در حدی که سرخ شوند بپزید. به محض اینکه تاتلی را از فر خارج کردید شربت خنک را روی آن بریزید. بعد از ریختن شربت می توانید روی شیرینی را با پودرپسته یا پودر نارگیل تزیین کنید. نوش جان

خروج از نسخه موبایل