نماد سایت دریای شرق

سالاد کلم مکزیکی : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای مثل بیرون

سالاد کلم مکزیکی

1- مخلوط کلم، فلفل قرمز، لوبیا قرمز، ذرت، گشنیز و فلفل تند را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و باهم ترکیب کنید.

رسپی سالاد کلم مکزیکی:

مواد لازم :

طرز تهیه سالاد کلم مکزیکی:

1- مخلوط کلم، فلفل قرمز، لوبیا قرمز، ذرت، گشنیز و فلفل تند را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و باهم ترکیب کنید.


2- در یک کاسه دیگر سس مایونز، خامه ترش، ادویه تاکو و آب لیمو را با یکدیگر مخلوط کنید.


3- مخلوط مایونز را به سالاد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند.

ترکیب ادویه تاکو: پودر چیلی، 1 قاشق غذاخوری – زیره آسیاب شده، 1 و 1/2 قاشق چایخوری – اورگانو خشک، 1 قاشق چایخوری – پودر پیاز، 1 قاشق چایخوری – پودر سیر، 1 قاشق چایخوری – پاپریکا دودی یا معمولی، 1 قاشق چایخوری – نمک، 1/4 قاشق چایخوری

پیشنهاد: این سالاد را می توانید به همراه چیپس ترتیلا سرو کنید

خروج از نسخه موبایل