نماد سایت دریای شرق

رسپی شیرینی قرابیه سیب – طرز تهیه و دستور پخت شیرینی ترکیه ای مثل بیرون

رسپی شیرینی قرابیه سیب

رسپی شیرینی قرابیه سیب:

مواد لازم:

مواد میانی:

رسپی قرابیه سیب:

ابتدا مواد میانی را آماده کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. ابتدا سیب ها را رنده کنید و در ماهیتابه ای روی حرارت بگذارید و هر از گاهی هم بزنید تا آب آن کشیده شود. سپس پودر شکر و یا شکر دانه ریز را اضافه کنید و یکی دوبار هم بزنید و بعد گردوی خرد شده و دارچین را اضافه کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.


برای تهیه خمیر در یک کاسه، مارگارین، تخم مرغ، ماست و شیر را بریزید و مخلوط کنید سپس پودر شکر، نشاسته، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید بعد آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید. خمیر نرمی بدست می‌آید که به دست نمی‌چسبد. با ورق زدن تصاویر نحوه پیچیدن قرابیه ها را ببینید. قرابیه ها را در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته‌اید بچینید و در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد در حدی کمی تغییر رنگ دهند، بپزید. از فر خارج کرده و پس از خنک شدن کامل روی آنها پودر شکر الک کنید. نوش جان

خروج از نسخه موبایل