نماد سایت دریای شرق

دسر عربی عیش الثرایا : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای در خانه

دسر عربی عیش الثرایا

2- برای شربت: شکر، آب و آب لیمو را درون قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید . پس از اینکه شکر ذوب شد، گلاب و عرق بهار نارنج را اضافه کنید. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید کمی خنک شود.

طرز تهیه دسر عربی عیش الثرایا:

مواد لازم برای 5-6 نفر:

برای شربت:

برای کرم کاستارد:

دستور پخت دسر عربی عیش الثرایا:

1- نان های تست را کف یک ظرف مربع یا مستطیلی بچینید.
2- برای شربت: شکر، آب و آب لیمو را درون قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید . پس از اینکه شکر ذوب شد، گلاب و عرق بهار نارنج را اضافه کنید. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید کمی خنک شود.


3-شربت را روی لایه نان تست بریزید و بگذارید خیس بخورند. سپس یک لایه دیگر از نان های تست روی لایه قبلی بچینید و دوباره روی آن شربت بریزید و بگذارید کاملا در شربت خیس بخورند.

برای کرم کاستارد:


1- نشاسته ذرت و نصف پیمانه از شیر سرد را خوب با یکدیگر مخلوط کنید.
2- شیر، خامه، شیر عسلی و نشاسته ذرت مخلوط با شیر را در یک قابلمه با کف ضخیم بریزید و روی شعله با حرارت متوسط بگذارید. به طور مداوم هم بزنید تا نرم و غلیظ شود. وقتی که غلیظ شد، گلاب و عرق بهار نارنج را اضافه کنید.


3- همزدن را ادامه دهید تا یک پودینگ غلیظ شبیه قوام پوره داشته باشید.
4- کرم را روی نان ها بریزید. پسته خرد شده را روی آن بپاشد.
5-برای 5 تا 6 ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید.

خروج از نسخه موبایل