رسپی کوکی ساندویچی فندقی مناسب برای عید و افطار :
مواد لازم:
- آرد همه منظوره، 2 پیمانه (240 گرم)
- پودر کاکائو تیره، ¼ پیمانه (38 گرم)
- جوش شیرین، ½ قاشق چایخوری
- نمک، ¼ قاشق چایخوری
- کره نرم شده، ½ پیمانه (113 گرم)
- شکر دانه ریز، 2/3 پیمانه (130 گرم)
- شکر قهوهای، ½ پیمانه (105 گرم)
- تخم مرغ ، 2 عدد (همدمای اتاق)
- کرم فندقی شکلاتی، 2 پیمانه (دو قسمت میشود)
- اسانس وانیل،1 قاشق چایخوری
- فندق ریزخرد شده، 1پیمانه (150 گرم)
طرز تهیه کوکی ساندویچی فندقی:
آرد، جوش شیرین، نمک و پودرکاکائو را در کاسهای با یکدیگر ترکیب کنید و کنار بگذارید. کره را داخل کاسه همزن بریزید و با سرعت متوسط هم بزنید تا نرم شود. در حالیکه کره را هم می زنید شکر را کم کم و به تدریج اضافه کنید. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هرکدام خوب هم بزنید. 1 پیمانه از کرم فندقی را به همراه وانیل اضافه کنید و خوب هم زنید تا ترکیب شوند. روی کاسه را با سلفون بپوشانید و حداقل برای 1 ساعت در یخچال بگذارید.
فر با در جه 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک یا دو سینی فر را کاغذ روغنی بیاندازید و کنار بگذارید.
فندق خرد شد را در یک سینی یا ظرف پهن بریزید. از خمیر توپکهایی به اندازه گردو درست کنید و در فندق خرد شده بغلتانید. کوکی ها را با فاصله چهارسانتی از یکدیگر داخل سینی فر بچینید و به مدت 12 تا 14 دقیقه بپزید. کوکی ها را از فر خارج کرده و به مدت 5 دقیقه داخل سینی بگذارید خنک شوند سپس روی توری سیمی بچینید تا کاملا سرد شوند.
وقتی که کوکی ها کاملا سرد شدند از کرم فندقی باقیمانده 2 تا 3 قاشق روی یکی کوکی بمالید و کوی دیگر را روی آن بگذارید و ساندویچ درست کنید.
کوکی ها را می تونید در یک ظرف دربسته نگهداری کنید.