نماد سایت دریای شرق

پای گردو لقمه ای : طرز تهیه شیرینی خوشمزه به روش آسان در خانه

پای گردو لقمه ای

فر را در 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. قالب های مینی مافین را با اسپری روغن کمی چرب کنید و کنار بگذارید. 2- در یک تابه بزرگ، 2 قاشق کره را ذوب کنید و گردوی خرد شده را به آن اضافه کنید

طرز تهیه شیرینی پای گردو لقمه ای مناسب برای افطار و عید در خانه :

مواد لازم برای 24 عدد مافین:

برای تست کردن گردو:

برای کراست پای:

مواد میانی:

دستور پخت پای گردو لقمه ای :

1- فر را در 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. قالب های مینی مافین را با اسپری روغن کمی چرب کنید و کنار بگذارید.
2- در یک تابه بزرگ، 2 قاشق کره را ذوب کنید و گردوی خرد شده را به آن اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای طلایی شوند و به طور مداوم هم بزنید.


3- همینطور برای درست کردن خمیر کراست پایه، کره و شکر قهوه ای را در کاسه همزن بریزید و خوب بزنید تا کرمی شود. آرد و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. سپس از خمیر تکه های برداشته و در قالب مینی مافین در کف و دیواره بچسبانید.


4- برای درست کردن مواد میانی، در یک کاسه بزرگ، شکر قهوه ای، شربت ذرت، کره ذوب شده و وانیل را بریزید و مخلوط کنید. سپس گردوهای تست شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کاملا به مواد آغشته شوند. حدود یک قاشق چایخوری از مواد میانی را داخل هر مافین روی کراست پایه بریزید. تقریبا 3/4 آنها را پر کنید. بیش از حد پر نکنید چون حین پخت حباب زده و بیرون می ریزد. نگران نباشید پس پخت نیز میتوانید از مواد میانی روی آنها بریزید.


5- مینی مافین ها را به مدت 15 دقیقه یا تا زمانیکه خمیر کراست کمی شروع به قهوه ای شدن بکند. آنها را از فر خارج کنید و تا 5 دقیقه به آنها دست نزید. سپس یک قاشق دیگر از مواد میانی را داخل هر مینی مافین بریزید. بگذارید مافین کاملا خنک شوند، سپس از قالب خارج کنید.

خروج از نسخه موبایل