نماد سایت دریای شرق

نان پوآچا رولی فلفلی : طرز تهیه غذای ترکیه ای به روش آسان در خانه

نان پوآچا رولی فلفلی

برای تهیه خمیر شیر و ماست را داخل قابلمه ای بریزید و. روی حرارت بگذارید تا ولرم شود. همه مواد مایع را داخل کاسه ای بزرگ بریزید و خمیر مایه را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.

رسپی نان پوآچا رولی فلفلی:

لیوان استفاده شده 200 میلی است. اگر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر می‌شود. هر استکان معادل نصف پیمانه می‌باشد.

مواد لازم:

برای خمیر:

مواد میانی:

طرز تهیه نان پوآچا رولی فلفلی:

برای تهیه خمیر شیر و ماست را داخل قابلمه ای بریزید و. روی حرارت بگذارید تا ولرم شود. همه مواد مایع را داخل کاسه ای بزرگ بریزید و خمیر مایه را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. شکر و نمک را اضافه کرده مجددا مخلوط کنید. آرد را کم کم اضافه کرده و خمیر را جمع کرده و ورز دهید. سپس در جای گرم استراحت دهید.
برای تهیه مواد میانی: داخل ظرفی رب، فلفل پرک و روغن را بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید. فلفل ها و سوسیس را ریز خرد کنید و در ظرفی دیگر با یکدیگر مخلوط کنید.


خمیر ور آمده را به سه قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را به وسیله وردنه خوب باز کنید و مخلوط رب را روی آن بمالید. فلفل ها و سوسیس خرد شده را روی آن بپاشید و محکم رول کنید. سپس خمیر رول شده را به ضخامت 2 تا 3 سانتیمکتری برش داده و در سینی فر بچینید. با دست کمی به آرامی فشار داده و روی آن زرده تخم مرغ بمالید. سینی را داخل فر بگذارید و در فر از پیش گرم شده در دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 15 دقیقه در حدی که روی آنها سرخ شوند، بپزید. نوش جان

خروج از نسخه موبایل