نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه دسر لیوانی کافی شاپی : با روش آسان در خانه مثل بیرون

طرز تهیه دسر لیوانی

برای محلبی آرد، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید 2 لیوان از شیر را حساب کنید و هم بزنید تخم مرغ را اضافه کرده و مجددا هم بزنید زمانیکه آرد کاملا باز شد و هیچ گلوله ای نداشت، بقیه آرد را اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و با همزدن مداوم تا زمان جوشیدن بپزید.

طرز تهیه دسر لیوانی:

لیوان استفاده شده 200 میلی است. اگر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر می‌شود.

مواد لازم:

برای محلبی:

طرز تهیه دسر لیوانی :

برای محلبی آرد، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید 2 لیوان از شیر را حساب کنید و هم بزنید تخم مرغ را اضافه کرده و مجددا هم بزنید زمانیکه آرد کاملا باز شد و هیچ گلوله ای نداشت، بقیه آرد را اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و با همزدن مداوم تا زمان جوشیدن بپزید. سپس 5 دقیقه دیگر بپزید و شعله را خاموش کنید و با همزن هم بزنید. بعد از ده دقیقه که خنک شد، پنیر لبنه را اضافه کرده و مجدا هم بزنید.


یک قاشق از محلبی را داخل هر کدام از لیوان ها بریزید و سپس در کناره ها بیسکوئیت و وسط آن موز و توت فرنگی بچینید. مجددا یک قاشق محلبی روی آن بریزید و لایه های بعدی را تکرار کنید. آخرین لایه یک قاشق محلبی بریزید و روی آن را با توت فرنگی و بیسکوئیت تزیین کنید. دسرها را حداقل برای 3 تا4 ساعت در یخچال بگذارید. بیسکوئیت ها نرم می شوند. از این تعریف 8 عدد دسر مطابق شکل درست می شود.

خروج از نسخه موبایل