نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه دسر رافائلو : با روش آسان و حرفه ای دسر کافی شاپی در خانه

طرز تهیه دسر رافائلو

برای تهیه پایه دسر، بیسکوئیت، بادام، پودر نارگیل را داخل غذاساز پودر کنید سپس کره ذوب شده را اضافه کنید و مجددا دستگاه را روشن کنید تا مخلوط شوند. سپس این مخلوط را در یک قالب گرد کمربندی بریزید و با دست آن را کامل در کف و دیواره پرس کنید. چون کره داره به دیواره می چسبه.

طرز تهیه دسر رافائلو کافی شاپی :

مواد لازم پایه دسر:

مواد کرم :

طرز تهیه دسر رافائلو :

برای تهیه پایه دسر، بیسکوئیت، بادام، پودر نارگیل را داخل غذاساز پودر کنید سپس کره ذوب شده را اضافه کنید و مجددا دستگاه را روشن کنید تا مخلوط شوند. سپس این مخلوط را در یک قالب گرد کمربندی بریزید و با دست آن را کامل در کف و دیواره پرس کنید. چون کره داره به دیواره می چسبه. قاالب را در یخچال بگذارید. برای تهیه کرم شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید و کنار بگذارید.

خنک شود. خامه و کرم شانتی را در کاسه همزن بریزید و هم بزنید تا فرم بگیرد. پنیر لبنه و شیر را اضافه کرده و هم بزنید. سپس شکلات را اضافه کرده هم بزنید. کرم آماده را داخل قالب آماده شده بریزید و روی سطح کرم را کاملا با پودر نارگیل بپوشانید. روی هر قسمت که برش خواهید داد یک عدد شکلات رافادلو بگذارید. سپس به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال بگذارید و سرو کنید.
نکته: اگر شکلات ذوب شده را داغ یا ولرم به خامه اضافه کنید خامه شل می شود.

خروج از نسخه موبایل