نماد سایت دریای شرق

دسر دو رنگ ایرمیک : طرز تهیه دسر معروف ترکیه ای در خانه

دسر دو رنگ ایرمیک

ابتدا شربت را آماده کنید. شکر و آب را داخل قابلمه ای بریزید. و بگذارید روی حرارت و 15 دقیقه بجوشانید. کره به دمای اتاق رسیده را داخل کاسه ای بریزید. تخم مرغ، ماست و بقیه مواد خمیر را اضافه کنید . مخلوط کرده و ورز دهید.

رسپی دسر دو رنگ ایرمیک:

لیوان استفاده شده 200 میلی لیتر

مواد لازم:

برای قسمت کاکائویی:

مواد میانی:

مواد لازم شربت:

طرز تهیه دسر دو رنگ ایرمیک:

ابتدا شربت را آماده کنید. شکر و آب را داخل قابلمه ای بریزید. و بگذارید روی حرارت و 15 دقیقه بجوشانید.
کره به دمای اتاق رسیده را داخل کاسه ای بریزید. تخم مرغ، ماست و بقیه مواد خمیر را اضافه کنید . مخلوط کرده و ورز دهید.
یک چهارم از خمیر ورز داده شده را جدا کنید و دارچین، پودر کاکائو، روغن مایع و گردو را اضافه کرده و مجددا ورز دهید.


از خمیری که ورز داده‌اید یک تکه به اندازه سیب بردارید و به کمک دستان خود خمیر را به شکل مسنطیلی باریک و بلند باز کنید. از خمیر کاکائویی نیز یک تکه کوچک بردارید. این خمیر را نیز به شکل استوانه باریک و بلند درآورید و وسط خمیر سفیدی که باز کرده اید بگذارید و آن را رول کنید. به وسیله یک چنگال به آرامی روی رول خمیر فشار دهید و طرح بیاندازید.

رول را به تکه هایی به اندازه دو بند انگشت برش بزنید و در ایرمیک بغلتانید. شیرینی را در سینی فر بچینید و تا تمام شدن خمیرها به همین روش انجام دهید. شیرینی را در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد در حدی که کمی تغییر رنگ دهد، حدود 25 تا 30 دقیقه بپزید. سپس شربت ولرم را روی دسر داغ بریزید و بگذارید 2 ساعت بماند.

خروج از نسخه موبایل