نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه املت فریتاتا غذای ایتالیایی : با روش آسان و حرفه ای در خانه

طرز تهیه املت فریتاتا

ابتدا پیاز و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده و سیب زمینی را پوست گرفته و ورقه ای برش بزنید. تابه ای را روی حرارت قرار داده و پیاز را با کمی روغن سرخ کنید ، سپس فلفل دلمه ای را افزوده و تفت دهید.

طرز تهیه املت فریتاتا :

مواد لازم:

طرز تهیه املت فریتاتا:

ابتدا پیاز و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید و سیب زمینی را پوست بگرید و ورقه ای برش بزنید. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و پیاز را با کمی روغن سرخ کنید ، سپس فلفل دلمه ای را افزوده و تفت دهید.
تابه دیگری را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن بریزید تا داغ شود ، سیب زمینی ها را داخل تابه بریزید و خوب سرخ کنید تا جایی که برشته و ترد شود. در آخرین مراحل پخت کمی نمک و فلفل افزوده و خوب مخلوط کنید.


سیب زمینی سرخ شده را داخل تابه پیاز و فلفل دلمه ای بریزید و به آرامی مخلوط کنید و روی آن را صاف نمایید.
یک کاسه بردارید و 8 عدد تخم مرغ را داخل آن بشکنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود . سپس کمی نمک و فلفل و رزماری خرد شده را اضافه کنید و مواد را روی مخلوط داخل تابه بریزید و همه جای آن خوب پخش کنید.
تابه را برای 20 دقیقه در فری که با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا پخته و برشته شود. بعد از اینکه فریتاتای سیب زمینی پخت و آماده شد آن را از فر خارج کنید و برش بزنید و با نان ترتیلا سرو نمایید.

خروج از نسخه موبایل