نماد سایت دریای شرق

مرغ با اسفناج و سس قارچ : طرز تهیه و دستور پخت به روش آسان در خانه

مرغ با اسفناج و سس قارچ

مرغ را برش دهید، نمک، فلفل، زیره، آویشن و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را ترکیب کرده و مرغ ها را به این ترکیب آغشته کنید سپس دو طرف مرغ را در تابه سرخ کنید

رسپی مرغ با اسفناج و سس قارچ:

مواد لازم:

طرز تهیه مرغ با اسفناج و سس قارچ:

مرغ را برش دهید، نمک، فلفل، زیره، آویشن و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را ترکیب کرده و مرغ ها را به این ترکیب آغشته کنید سپس دو طرف مرغ را در تابه سرخ کنید
پیاز خرد شده را با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت بدهید . سپس قارچ ها را اضافه کرده و تفت دهید.
سپس اسفناج، سیر و ادویه ها را اضافه کنید.


وقتی اسفناج کمی نرم شد آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود.
آب مرغ را اضافه کنید وقتی شروع به جوشیدن کرد خامه را اضافه و مخلوط کنید. سپس مرغ را به سس اضافه کنید و اجازه دهید تا مرغ چند دقیقه با سس بپزد. خاموش کرده و 5 دقیقه استراحت دهید سپس سرو کنید.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل