نماد سایت دریای شرق

رسپی کیک هویج گردو : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای در خانه

رسپی کیک هویج گردو

تخم مرغ ها، وانیل و شکر را هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود سپس روغن را اضافه کنید سپس بیکینگ پودر و دارچین را به آرد اضافه کرده و الک کنید. سپس این مواد را به ترکیب تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.

رسپی کیک هویج گردو:

مواد لازم:

مواد خامه:

رسپی کیک هویج گردو:

تخم مرغ ها، وانیل و شکر را هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود سپس روغن را اضافه کنید
سپس بیکینگ پودر و دارچین را به آرد اضافه کرده و الک کنید. سپس این مواد را به ترکیب تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.
کشمش،هویج و گردو را به مواد کیک اضافه کنید.
فر را از قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه گرم کنید


مواد کیک را در قالب بریزید و در فر با دمای 180درجه سانتیگراد به مدت 35-45 دقیقه میپزیم.
پنیر ماسکارپونه و خامه سرد را همراه پودر قند بزنید. یا از خامه قنادی هم زده استفاده کنید.
کیک را برش بزنید و خامه کشی کنید
نوش جان

خروج از نسخه موبایل