نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کیک ناپلئونی : با روش آسان و حرفه ای در خانه مثل بیرون

طرز تهیه کیک ناپلئونی

شیر، تخم مرغ، شکر ، نشاسته ذرت و وانیل را خوب مخلوط کنید و روی شعله قرار دهید، مرتب هم بزنید تا گلوله نشود و جوش آید. مرتب هم بزنید تا خامه غلیظ شود، سپس نارگیل را اضافه کنید.

طرز تهیه کیک ناپلئونی:

مواد لازم:

طرز تهیه کیک ناپلئونی :

برای افزایش سرعت کار از نان پیتا برشته شده استفاده میکنیم. هر ورق نان پیتا را در دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت دو دقیقه در فر قرار دهید. یا در تابه برشته کنید.


شیر، تخم مرغ، شکر ، نشاسته ذرت و وانیل را خوب مخلوط کنید و روی شعله قرار دهید، مرتب هم بزنید تا گلوله نشود و جوش آید. مرتب هم بزنید تا خامه غلیظ شود، سپس نارگیل را اضافه کنید.
بعد از اینکه خامه به دمای محیط رسید روی نان پیتا را با خامه بپوشانید و با توت فرنگی تزئین کنید. این کار را تا پایان نان پیتا انجام دهید.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل