نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه شیرینی اکلر : دستور پخت به روش آسان در خانه

طرز تهیه شیرینی اکلر

ابتدا کرم را آماده می کنیم تا خوب خنک شود. شیر آرد نشاسته شکرو تخم مرغ ها را مخلوط می کنیم و با حرارت ملایم با هم زدن مداوم میپزیم تا شروع به جوشیدن کند وقتی قوام گرفت خاموش می کنیم سپس وانیل و کره و شکلات را اضافه می کنیم . تا سرد شدن کرم هر یکی دو دقیقه کرم را هم میزنیم تا رویه نبندد بعد رویش مانند عکس پلاستیک میکشیم و داخل یخچال میگذاریم تا خنک شود.

طرز تهیه شیرینی اکلر:

مواد لازم:

مواد خمیر:

طرز تهیه شیرینی اکلر:

برای روی شیرینی 160 گرم شکلات شیری
ابتدا کرم را آماده می کنیم تا خوب خنک شود. شیر آرد نشاسته شکرو تخم مرغ ها را مخلوط می کنیم و با حرارت ملایم با هم زدن مداوم میپزیم تا شروع به جوشیدن کند وقتی قوام گرفت خاموش می کنیم سپس وانیل و کره و شکلات را اضافه می کنیم . تا سرد شدن کرم هر یکی دو دقیقه کرم را هم میزنیم تا رویه نبندد بعد رویش مانند عکس پلاستیک میکشیم و داخل یخچال میگذاریم تا خنک شود.


برای خمیر آب و کره را داخل ظرف نچسب میریزیم و زیر ظرف را روشن می کنیم در ظرف دیگری آرد و شکر و نمک را الک میکنیم. وقتی آب شروع به جوشیدن کرد آرد را اضافه می کنیم و سریع هم میزنیم تا قوام حلوا بگیرد می پزیم حدود 5 دقیقه بعد داخل ظرف همزن میریزیم تا خنک شود تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه می کنیم و هر تخم مرغ را حدود 3-4 دقیقه هم میزنیم. سینی فر را چرب میکنیم و کاغذ روغنی می اندازیم. مواد خمیر را داخل قیف ریخته و سر قیف را به اندازه یک انگشت سوراخ می کنیم و با فاصله روی سینی قیف میزنیم. داخل فری که قبلا با 170 درجه گرو شده قرار میدهیم.

در مدت پخت در فر را باز نکنید حدود 45 الی 50 دقیقه زمان لازم است تا روی خیرها طلایی شود.بعد از پخت فوری از فر خارج نکنید در فر را نیمه با بگذارید و نیم ساعت زمان دهید تا کمی خنک شود.
بعد از خنک شدن کناره شیرینی ها را با چاقو از کنار باز کرده و با قیف از کرم داخل شیرینی بگذارید و روی شیرینی ها را با شکلات آب شده تزیین کنید.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل