نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه پارفه توت : با روش آسان و حرفه ای در خانه مثل بیرون

طرز تهیه پارفه توت

کرم شانتی با را شیر سرد مخلوط کرده و با همزن مخلوط کنید تا فرم بگیرد. سپس خامه میوه ای را اضافه کرده و مجددا چند دقیقه با همزن بزنید.

طرز تهیه دسر پارفه توت:

مواد لازم:

طرز تهیه پارفه توت:

کرم شانتی با را شیر سرد مخلوط کرده و با همزن مخلوط کنید تا فرم بگیرد. سپس خامه میوه ای را اضافه کرده و مجددا چند دقیقه با همزن بزنید.
بیسکوئیت و چیپس شکلات را به خامه همزده اضافه کرده و مخلوط کنید .سپس شاتوت و تمشک (یاهر میوه دلخواه)را اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید.


‌قالبی را برداشته و با نایلون بپوشانید یا قالب را با آب خیس کنید.مایع پارفه را در قالب بریزید و به مدت 8ساعت یا بیشتر در فریزر قرار دهید.
چند دقیقه قبل از سرو از فریزر خارج کرده و برش بزنید.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل