نماد سایت دریای شرق

ته چین اسفناج و قارچ گیاهی طرز تهیه و دستور پخت به روش آسان در خانه

ته چین اسفناج و قارچ

اول از همه قارچ و پياز داغ كاراملي و اسفناج رو با يكم روغن زيتون تفت بدين و بهش نمك و فلفل اضافه كنيد. توي يه ظرق گود برنج و زعفرون و ماست رو مخلوط كنيد.

طرز تهیه ته چین اسفناج و قارچ:

مواد لازم:

دستور پخت ته چین اسفناج و قارچ:

اول از همه قارچ و پياز داغ كاراملي و اسفناج رو با يكم روغن زيتون تفت بدين و بهش نمك و فلفل اضافه كنيد.
توي يه ظرق گود برنج و زعفرون و ماست رو مخلوط كنيد.
نصف مواد رو داخل قابلمه مورد نظرتون بريزين و لايه مياني مهلوط اسفناج رو بريزيد و با بقيه برنج روي مواد رو بپوشونيد.
خب نكته اينجاست


مواد برنج نبايد شل باشه و بايد كاملا سفت باشه.
برنج رو زنده تر از حالت معمول ابكش كنيد

همينطور كه ميدونيد براي مواد مياني از هر چيزي بخواين ميتونين استفاده كنيد.

خروج از نسخه موبایل